Dubor

U heeft wellicht al eens van het merk Dubor gehoord, als u de eigenaar bent van een professionele bakkerij, patisserie of chocolaterie. Het merk is gespecialiseerd in lossings- en afmeetolie en heeft producten ontwikkeld die het werk in de bakkerij een stuk gemakkelijker hebben gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan bakspray en smeerolie. Daarmee kunnen bakblikken en taartvormen gemakkelijk worden ingevet. Bovendien kunnen koude gerechten, zoals bavarois, gemakkelijk worden gelost en kunnen baksels als brood, pannenkoeken, poffertjes en zelfs vlees sneller worden gebakken. De producten van Dubor bieden bescherming tegen aankleven en aanbakken. Bij Vermeulen vindt u een zeer ruim assortiment aan producten van Dubor.

Dubor: de meest hygiënische en gemakkelijke manier van invetten

Vermeulen te Kruibeke is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd leverancier van alle producten die de professionele bakker, patissier of chocolatier nodig heeft. Wij leveren kwaliteitsproducten van diverse gerenommeerde merken. Bakt u regelmatig taarten, poffertjes of pannenkoeken en zoekt u een groothandel voor taarten? Of behoort het bakken van brood tot uw dagelijkste bezigheden? Als professionele bakker weet u hoe belangrijk het is uw vormen goed in te vetten. Alleen dan kunnen producten eenvoudig uit de vorm verwijderd worden. Met de producten van Dubor, die verkrijgbaar zijn bij onze groothandel in bakkerijproducten, profiteert u van diverse voordelen. De producten zijn geur- en smaakloos én hebben een handige anti-aanbakkwaliteit.

Neem contact met ons op

Bij Vermeulen in Kruibeke kunt u de verschillende producten van Dubor gemakkelijk online kopen. Wij hebben ze meestal gewoon op voorraad, dus heeft u uw bestelling snel in huis. Heeft u nog vragen voor ons? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via 03.774.23.09.


Direct contact

Velden met * zijn verplicht


Interesse in onze producten? Neem contact via ons contactformulier. U kunt hier uw interesse kenbaar maken en aangeven wat voor bedrijf u heeft. We kunnen dan een account maken en uw gegevens opsturen waarna u producten kunt bestellen.