Recepten & inspiraties - Vermeulen
Rupelmondestraat 179, 9150 Beveren-Kruibeke-Zwijndrecht
Vermeulen heeft een ijzersterke service!
Diepvriesproducten, bloemsuiker, gist, verpakking, grondstoffen en veel meer.

Uitgelichte producten

ingrediënten

1 st Pastridor Delice Croissant Gebogen
50 gr Mascarpone
75 gr Aardbeien
15 gr Aardbeienconfituur
½ tl Citroenrasp

CROISSANT MET AARDBEI EN MASCARPONE

Trakteer je gasten op een zoete lekkernij met onze Pastridor Delice Croissant Gebogen, gevuld met romige mascarpone en aardbeien. Deze onweerstaanbare combinatie van smaken geeft een vleugje luxe aan ieder moment van de dag. Of je deze aardbeien croissant nou serveert tijdens het ontbijt, de lunch, als 4-uurtje, of juist als dessert, hij maakt hoe dan ook indruk. Perfect om de dag stijlvol te beginnen of eindigen, of om een speciaal moment extra feestelijk te maken!

BEREIDINGSWIJZE

  1. Bak de Pastridor Delice Croissant Gebogen af volgens de instructies op de verpakking
  2. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer de aardbeien
  3. Roer de mascarpone los met de citroenrasp
  4. Snijd de croissant open en beleg deze met confituur, mascarpone en aardbeienconfituur
  5. Sluit de Pastridor Delice Croissant en garneer met poedersuiker