Recepten & inspiraties - Vermeulen
Rupelmondestraat 179, 9150 Beveren-Kruibeke-Zwijndrecht
Vermeulen heeft een ijzersterke service!
Diepvriesproducten, bloemsuiker, gist, verpakking, grondstoffen en veel meer.

Uitgelichte producten

ingrediënten

1 st Pastridor Half Frans Stokbrood Bruin
80 gr Gebakken halloumi
30 gr Mango gember chutney
0.5 st Gegrilde perzik
10 gr Ijsbergsla
2 takjes Crazy pea

WERELDS HALLOUMI CURRY BAGUETTE

Tover een werelds recept op tafel met invloeden uit de Griekse, Indische én Franse Keuken. Beleg het Pastridor Half Frans Stokbrood Bruin met kleurrijke ingrediënten en serveer een zomerse creatie. Combineer gebakken halloumi, frisse ijsbergsla en sappige gegrilde perzik. Een laagje mango-gember chutney voegt een zoete en kruidige twist toe, terwijl crazy peas zorgen voor een knapperige textuur. Dit gerecht biedt een tropische smaakbeleving die perfect past bij lichte maaltijden en zomerse menu’s.

BEREIDINGSWIJZE

  1. Bak het Pastridor Half Frans Stokbrood Bruin zoals aangegeven op de verpakking
  2. Snijd het stokbrood en beleg deze met ijsbergsla
  3. Verdeel de gegrilde perzik en gebakken halloumi over de sla
  4. Werk de Pastridor Half Frans Stokbrood Bruin af met mango gember chutney en crazy pea en serveer