Bakkerijproducten

Voor een uitgebreid aanbod bakkerijproducten gaat u direct naar Vermeulen in Kruibeke! Sinds 1926 zijn we bij Vermeulen al bezig met het leveren van bakkersproducten. Door de jaren heen hebben we vele relaties opgebouwd met bedrijven, leveranciers en klanten waardoor we u vandaag de dag een breed gamma aan bakkerijproducten kunnen leveren van een uitstekende kwaliteit. Zowel op het gebied van grondstoffen als van verpakkingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Ons ruime assortiment aan bakkerijproducten

Onze kennis en ervaring is inmiddels doorgegeven aan de derde generatie van ons familiebedrijf en breidt zich nog steeds uit. Bij Vermeulen vindt u dan ook echt alle benodigdheden voor de bakker! En dat is natuurlijk heel prettig: u heeft maar een leverancier nodig. Een greep uit ons zeer ruime assortiment:

Al onze bakkerijproducten zijn gegarandeerd van een hoogwaardige kwaliteit waardoor u uw klanten enkel de beste producten kunt bieden. Bekijk het veelzijdige aanbod nu ook eenvoudig online in onze nieuwe webwinkel en bestel direct alle producten die u nodig heeft!  Zou u graag meer te weten komen over een van onze bakkerijproducten te Kruibeke of heeft u behoefte aan een advies van onze ervaringsdeskundigen? Neem dan gerust contact met ons door te bellen naar nummer 03.774.23.09.


Direct contact

Velden met * zijn verplicht


Interesse in onze producten? Neem contact via ons contactformulier. U kunt hier uw interesse kenbaar maken en aangeven wat voor bedrijf u heeft. We kunnen dan een account maken en uw gegevens opsturen waarna u producten kunt bestellen.