Bakkerijgrondstoffen leverancier

Leverancier van bakkerijgrondstoffen

Voor uw bakkerij koopt u bakkerijgrondstoffen bij Vermeulen in Kruibeke, de leverancier van diverse grote merken bakkerijproducten! Al ruim 90 jaar streven we ernaar om u een uitgebreid gamma bakkerijproducten van een hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Naast bakkerijgrondstoffen en diepvriesproducten kunt u bij ons, als leveranciers, daarom ook terecht voor verpakkingen voor in uw bakkerij.

Breed aanbod aan bakkerijgrondstoffen bij deze leverancier

Bijna 90 jaar geleden begon Vermeulen in Kruibeke als leverancier van bakkerijgrondstoffen. Door de jaren heen hebben we een uitgebreid aanbod aan producten verzameld waardoor u vandaag de dag bij ons werkelijk alle benodigdheden voor uw bakkerij kunt verkrijgen. Bent u op zoek naar chocolade, rozijnen, gist, suiker, meel of andere bakkerijgrondstoffen? Vermeulen is de leverancier waar we al deze bakkerijgrondstoffen voor u in huis hebben! Zowel patissiers als chocolatiers, ambachtelijke en industriële bakkerijen en thuisbakkers vinden bij ons precies wat ze nodig hebben. Met onze stoffen kunt u de beste bakkersproducten maken. Wij hebben alles voor de bakkerij.

Bel voor meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de bakkerijgrondstoffen van onze verschillende leveranciers? Neem dan snel een kijkje in onze webshop met bakkerijgrondstoffen of neem contact met ons op voor meer informatie en een vakkundig advies op maat van onze leveranciers over bakkerijgrondstoffen! Op die manier zorgen wij er samen met u voor dat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken voor onze producten. Neem rustig de tijd om een kijkje te nemen in ons gamma bakkerijgrondstoffen van de diverse leveranciers. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 03.774.23.09.
 


Direct contact

Velden met * zijn verplicht


Interesse in onze producten? Neem contact via ons contactformulier. U kunt hier uw interesse kenbaar maken en aangeven wat voor bedrijf u heeft. We kunnen dan een account maken en uw gegevens opsturen waarna u producten kunt bestellen.