Bakkerijgrondstoffen

Bakkerijgrondstoffen zijn bij Vermeulen te Kruibeke altijd uit voorraad van onze groothandel leverbaar! Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we op basis van onze ervaring en kennis voor u een uitgebreid gamma bakkerijproducten samengesteld. U kunt bij ons zowel voor grondstoffen als voor verpakkingen en diepvriesproducten terecht, waardoor u slechts één leverancier nodig heeft voor de complete uitrusting en aankleding van uw bakkerij. U vindt bij ons alles op het gebied van smelten, spuiten, mengen, kneden, kloppen, koelen, vriezen en ga zo maar door!

Ons gamma bakkerijgrondstoffen beschikbaar bij de groothandel

Vermeulen streeft al vele jaren naar een uitgebreid assortiment waarmee we u alles voor de bakkerij kunnen aanbieden bij slechts één leverancier. Het begon ruim 90 jaar geleden allemaal met het leveren van bloem. Vandaag de dag kunt u bij groothandel Vermeulen echter terecht voor al uw bakkerijgrondstoffen evenals een breed aanbod verpakkingen en anderen benodigdheden. Of u nu een ambachtelijke of industriële bakkerij runt of graag zelf thuis aan de slag gaat, bij groothandel Vermeulen hebben we altijd de juiste bakkerijbenodigdheden voor u in huis!

Wij bezitten over het BRC certificaat

Al de bakkerijgrondstoffen uit onze groothandel te Kruibeke zijn van een uitstekende kwaliteit en voldoen aan de strenge hygiëne- en voedselveiligheidseisen van de BRC-norm. Zo weet u dat u bij ons altijd een uitstekende kwaliteit krijgt en dat allemaal voor scherpe prijzen. Bekijk het complete aanbod online en aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen! Bel gerust eens naar 03.774.23.09 als u meer informatie wenst over onze producten.


Direct contact

Velden met * zijn verplicht


Interesse in onze producten? Neem contact via ons contactformulier. U kunt hier uw interesse kenbaar maken en aangeven wat voor bedrijf u heeft. We kunnen dan een account maken en uw gegevens opsturen waarna u producten kunt bestellen.