Bakkerijgrondstoffen

Bakkerijgrondstoffen zijn bij Vermeulen altijd uit voorraad leverbaar! Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we op basis van onze ervaring en kennis voor u een uitgebreid gamma bakkerijproducten samengesteld. U kunt bij ons zowel voor grondstoffen als voor verpakkingen en diepvriesproducten terecht, waardoor u slechts één leverancier nodig heeft voor de complete uitrusting en aankleding van uw bakkerij. U vindt bij ons alles op het gebied van smelten, spuiten, mengen, kneden, kloppen, koelen, vriezen en ga zo maar door!

Ons gamma bakkerijgrondstoffen

Vermeulen streeft al vele jaren naar een uitgebreid assortiment waarmee we u alles voor de bakkerij kunnen aanbieden bij slechts één leverancier. Het begon ruim 90 jaar geleden allemaal met het leveren van bloem. Vandaag de dag kunt u bij Vermeulen echter terecht voor al uw bakkerijgrondstoffen evenals een breed aanbod verpakkingen en anderen benodigdheden. Of u nu een ambachtelijke of industriële bakkerij runt of graag zelf thuis aan de slag gaat, bij Vermeulen hebben we altijd de juiste bakkerijbenodigdheden voor u in huis!

Wij bezitten over het BRC certificaat

Al onze bakkerijgrondstoffen zijn van een uitstekende kwaliteit en voldoen aan de strenge hygiëne- en voedselveiligheidseisen van de BRC norm. Zo weet u dat u bij ons altijd een uitstekende kwaliteit krijgt en dat allemaal voor scherpe prijzen. Bekijk het complete aanbod online en aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen! Vul het contactformulier of bel gerust eens naar 03.774.23.09.


Onze bezoekers vonden de volgende pagina's ook interessant

Bakkerijbenodigdheden groothandel - Chocolade groothandel - Groothandel taarten - Bloemsuiker kopen

Direct contact

Velden met * zijn verplicht


Interesse in onze producten? Neem contact via ons contactformulier. U kunt hier uw interesse kenbaar maken en aangeven wat voor bedrijf u heeft. We kunnen dan een account maken en uw gegevens opsturen waarna u producten kunt bestellen.