Bakkerijgrondstoffen

Bakkerijgrondstoffen

Bakkerijgrondstoffen zijn bij Vermeulen in Kruibeke altijd uit voorraad leverbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we op basis van onze ervaring en kennis voor u een uitgebreid gamma aan grondstoffen samengesteld. Deze kunt u gebruiken om de lekkerste broden, koffiekoeken en taarten te bakken!

Ons uitgebreide gamma aan bakkerijgrondstoffen

Als leverancier van grondstoffen voor bakkers streeft Vermeulen al vele jaren naar een uitgebreid assortiment. Met dit assortiment trachten we u alles voor de bakkerij aan te bieden. Het begon ruim 90 jaar geleden allemaal met het leveren van bloem. Vandaag de dag kunt u bij ons echter terecht voor al uw bakkerijgrondstoffen. Denk hierbij aan:

Daarbuiten hebben we ook een breed aanbod aan verpakkingen en andere bakkersbenodigdheden. Of u nu een ambachtelijke of industriële bakkerij runt, of zelf graag thuis aan de slag gaat, bij Vermeulen hebben we de groothandel met de juiste bakkerijproducten voor u in huis!

Profiteer van scherpe prijzen

Al de bakkerijgrondstoffen uit onze handel in Kruibeke zijn van een uitstekende kwaliteit en voldoen aan de strenge hygiëne- en voedselveiligheidseisen van de BRC-norm. Zo weet u dat u bij ons altijd producten van hoogwaardige kwaliteit aanschaft en dat allemaal voor scherpe prijzen. Bekijk het complete aanbod online en aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen. Bel gerust eens naar 03.774.23.09 als u meer informatie wenst over onze producten.
 


Direct contact

Velden met * zijn verplicht


Interesse in onze producten? Neem contact via ons contactformulier. U kunt hier uw interesse kenbaar maken en aangeven wat voor bedrijf u heeft. We kunnen dan een account maken en uw gegevens opsturen waarna u producten kunt bestellen.