Bakkerij grondstoffen leverancier

Bakkerij grondstoffen koopt u bij Vermeulen in Kruibeke, de leverancier van diverse grote merken bakkerijproducten! Al ruim 90 jaar streven we ernaar om u een uitgebreid gamma bakkerijproducten van een hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Naast grondstoffen en diepvriesproducten kunt u bij ons daarom ook terecht voor verpakkingen voor in uw bakkerij. Bekijk het complete aanbod online en kom gerust met al uw vragen naar een van onze vakkundige medewerkers!

Bakkerij grondstoffen leverancier Vermeulen

Bijna 90 jaar geleden begon Vermeulen te Kruibeke met het leveren van grondstoffen aan bakkerijen. Door de jaren heen hebben we een uitgebreid aanbod producten verzameld waardoor u vandaag de dag bij ons werkelijk alle benodigdheden voor uw bakkerij kunt verkrijgen. Of u op zoek bent naar chocolade, rozijnen, gist, suiker, meel of andere bakkerij grondstoffen, Vermeulen is de leverancier waar we het allemaal voor u in huis hebben! Zowel patissiers als chocolatiers, ambachtelijke en industriële bakkerijen en thuisbakkers vinden bij ons precies wat ze nodig hebben voor het maken van de beste bakkersproducten. Vermeulen; alles voor de bakkerij. Neem rustig de tijd om een kijkje te nemen in ons gamma bakkerij grondstoffen van de diverse leveranciers. Voor meer informatie en een vakkundig advies kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers! U kunt hen bereiken door te bellen naar 03.774.23.09.


Direct contact

Velden met * zijn verplicht


Interesse in onze producten? Neem contact via ons contactformulier. U kunt hier uw interesse kenbaar maken en aangeven wat voor bedrijf u heeft. We kunnen dan een account maken en uw gegevens opsturen waarna u producten kunt bestellen.