Groothandel bakkerijproducten

Vermeulen is de groothandel in Kruibeke in bakkerijproducten waar u al vele jaren terecht kunt voor alles voor uw bakkerij! Al bijna 90 jaar streven we er bij Vermeulen naar u een uitgebreid gamma grondstoffen, verpakkingen te leveren voor de bakkerij. U kunt hierbij denken aan bloem en gist, maar ook verschillende decoraties, diepvriesproducten, patisserie materialen en winkelbenodigdheden zijn bij ons te verkrijgen. Bekijk het complete aanbod nu eenvoudig online!

Vermeulen: een vakkundige groothandel in bakkerijproducten

Groothandel Vermeulen is al vele jaren uw vakkundige partner met een ruim aanbod bakkerijproducten van bloem en gist tot verpakkingsmaterialen. Door ons ruime aanbod kunnen we zowel industriële als ambachtelijke bakkers voorzien van de juiste grondstoffen en helpen we ook u graag uw bakkerij op orde te krijgen! Vraag onze medewerkers gerust om een advies over de juiste grondstoffen voor uw producten en profiteer van onze jarenlange kennis en ervaring. Kortom, Vermeulen is uw specialist op het gebied van bakkerijproducten!

Voor de professionele en de thuisbakker

De groothandel van Vermeulen te Kruibeke heeft niet alleen bakkerijproducten voor de professionele bakkerij en patisserie in huis, ook thuisbakkers kunnen bij ons terecht voor de nodige grondstoffen. Neem gerust een kijkje in onze webshop of neem even contact met ons op voor uitgebreide productinformatie! Bel gerust eens naar 03.774.23.09.


Direct contact

Velden met * zijn verplicht


Interesse in onze producten? Neem contact via ons contactformulier. U kunt hier uw interesse kenbaar maken en aangeven wat voor bedrijf u heeft. We kunnen dan een account maken en uw gegevens opsturen waarna u producten kunt bestellen.